Πετράκης: «Οταν παίζεις με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, μπορεί να πληρώσεις οποιαδήποτε στιγμή αδράνειάς»

Πετράκης: «Οταν παίζεις με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, μπορεί να πληρώσεις οποιαδήποτε στιγμή αδράνειάς»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Γιώργος Πετράκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Λαμίας, Γιώργος Πετράκης, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ δήλωσε στη NOVA:

«Αυτό που κρατάμε είναι πως όταν παίζεις με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, η δουλειά και η ατομική του ποιότητα, μπορούν να σε κάνουν να πληρώσεις τις στιγμές που δεν είσαι συγκεντρωμένος. Κρατάμε σαν παρακαταθήκη για το μέλλον πως πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στις στιγμές του παιχνιδιού. Διότι αν σε τέτοια ματς μείνεις πίσω στο σκορ, μετά έχεις να ανέβεις ένα βουνό. Μπορώ όμως να πω πως οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και στα 90 λεπτά, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να βάλουμε ένα γκολ, ακόμα και πριν γίνει το 2-0 για να ξανά μπούμε στο παιχνίδι. Όμως δεχθήκαμε το γκολ εκεί που κυνηγούσαμε και μετά έγινε πάρα πολύ δύσκολο να πετύχουμε κάτι. Οι παίκτες όμως έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Πέραν του σκορ, θεωρώ πως η εικόνα μας ήταν καλή και κοιτάμε στο μέλλον να σκοράρουμε και να μην δεχόμαστε γκολ, για να μπορούμε να παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

Για τις τρεις σερί ήττες και τον ψυχολογικό αντίκτυπο: «Η δουλειά μας είναι να διαχειριζόμαστε συναισθήματα. Πόσο μάλιστα στο ποδόσφαιρο που και τα τρία αποτελέσματα είναι πιθανά. Δεν κοιτάμε την αρχή, κοιτάμε πως θα βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Ένα κακό αποτέλεσμα μέσα στο πρόγραμμα είναι να συμβεί. Όπως είχα ξανά πει και την προηγούμενη αγωνιστική, εμείς δεν παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε -δεν μιλάω για το σημερινό παιχνίδι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά, ανεπηρέαστοι συναισθηματικά και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε αυτό που δεν έχουμε πάρει μέχρι τώρα».

Για το αν είναι «τελικός» το ματς με το Βόλο: «Όχι, δεν θα το έλεγα. Δεν μιλάμε για τελικούς. Δεν γίνεται από την 4η αγωνιστική να μιλάμε για τελικούς. Είναι ένα εντός έδρας ματς που είναι σπουδαίο για εμάς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει του ίδιους στόχους και σίγουρα στο γήπεδο μας με τέτοιους αντιπάλους θέλουμε να κερδίζουμε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X