Ο Ινγκς έχει φτάσει σε επίπεδα σκοραρίσματος... Βάρντι!

Ο Ινγκς έχει φτάσει σε επίπεδα σκοραρίσματος... Βάρντι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομά του μπορεί να μην είναι… εμπορικό, η Σαουθάμπτον μπορεί να μην «πουλάει», όμως, ο Ντάνι Ινγκς αξίζει πολλά credits γι’ αυτό που έχει καταφέρει με την αποτελεσματικότητά του μπροστά από τα αντίπαλα καρέ!

Ο Άγγλος στράικερ ήταν εκείνος που έκρινε την αναμέτρηση με την Μπέρνλι το βράδυ του Σαββάτου και χάρισε στην ομάδα του Χάσενχουτλ τους τρεις βαθμούς με το τελικό 1-0.

Πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ στον λογαριασμό του και οι επιδόσεις του είναι τέτοιες που θα έπρεπε να τον κάνουν… πρώτο θέμα. Ίσως, βέβαια, να ευνοείται περισσότερο και να παραμένει προσηλωμένος στη δουλειά του δίχως… βαβούρα γύρω από τ’ όνομά του.

Από την έναρξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, μόνο εκείνος και ο Τζέιμι Βάρντι στη Λέστερ έχουν φτάσει στα 25 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ, μέσα στο 2020, ο Ντάνι Ινγκς έχει τα περισσότερα τέρματα απ’ όλους τους υπόλοιπους στην Πρέμιερ, με 13 γκολ μέχρι και αυτή τη στιγμή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X