ΑΕΚ: Ισοπαλία (1-1) με την Κ17 με τον Απόλλωνα

ΑΕΚ: Ισοπαλία (1-1) με την Κ17 με τον Απόλλωνα
Photo Credits: INTIME

O Κυρσανίδης σκόρερ για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης στον εντός έδρας αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2020-21 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Αρτέμιδος.

Στο 42ο λεπτό ο Κυριάκος Κυρσανίδης άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και πάσα του Γιάννη Πιτιλάκου. Ένα λεπτό μετά ο Απόλλων Σμύρνης ισοφάρισε με τον Τσιχριτζή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 77’ με τον Μούτσα που πλάσαρε άουτ ενώ στο 78’ κι ο Απολλων είχε δοκάρι με τον Τσιχριτζή. Στο 81ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ρηγόπουλος με δεύτερη κίτρινη και ο Απόλλων Σμύρνης εμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρηγόπουλου.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τους κιτρινόμαυρους στο 90’ με τον Δεληγιαννίδη.

ΑΕΚ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Μαρίνης, Αντωνόπουλος, Καραστέργιος, Τρέμμας (70’ Κοντάκης), Καραγιαννίδης, Χαλίλι, Κυρσανίδης (70’ Μούτσα), Πιτιλάκος, Κοντός (80’ Δεληγιαννίδης), Φωτόπουλος (46′ Μαχαίρας), Παπαθανασίου (46′ Λαντίκας)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X