Ο Τούχελ τα έβαλε με τους Νεϊμάρ και Ντι Μαρία για τις τιμωρίες τους

Ο Τούχελ τα έβαλε με τους Νεϊμάρ και Ντι Μαρία για τις τιμωρίες τους
Photo Credits: INTIME

Έπειτα από το επεισοδιακό ντέρμπι της Παρί με την Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από το επεισοδιακό ντέρμπι της Παρί με την Μαρσέιγ και τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν στους Νεϊμάρ και Ντι Μαρία, ο Τόμας Τούχελ τα έβαλε και με τους ποδοσφαιριστές του για τις αντιδράσεις τους!

Ο Νεϊμάρ ξεσήκωσε τον κόσμο και κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση που δεν μπορούσε ν’ αποδειχθεί ούτε από το βίντεο για τα όσα είπαν με τον Άλβαρο Γκονσάλες, ενώ, ο Αργεντινός εξτρέμ φέρεται να έφτυσε τον ποδοσφαιριστή των Μασσαλών.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να επιβληθεί τιμωρία δυο αγωνιστικών στον «Νέι» και πέντε στον Ντι Μαρία.

Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στο ματς με την Ρεμς έχοντας απουσιάσει από τις νίκες επί των Μετς (1-0) και Νις (3-0), με τον Τόμας Τούχελ να μην τους συγχωρεί και τόσο εύκολα.

«Οι τιμωρίες που επιβλήθηκαν μας κάνουν να φαινόμαστε εμείς οι κακοί γιατί σε εμάς το σύνολο των ποινών έφτασε στις 14 αγωνιστικές και για την Μαρσέιγ ήταν μόλις 4… Θα το δεχθώ, αλλά δεν το αποδέχομαι και δεν το καταλαβαίνω. Οι ποδοσφαιριστές μου σίγουρα δεν είχαν καθόλου καλή συμπεριφορά και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά στις τιμωρίες» είπε ο κόουτς των Παριζιάνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X