Για την πρώτη «κούπα» σε ATP 500 ο Τσιτσιπάς

Για την πρώτη «κούπα» σε ATP 500 ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει το μεσημέρι (13:00), τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά ATP 500

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει το μεσημέρι (13:00), τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά ATP 500, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Αμβούργο, θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Αντρέϊ Ρούμπλεφ.

Ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, απέκλεισε μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά τον Χιλιανό, Κριστιάν Γκαρίν με 7-5, 3-6, 6-4, ενώ ο Ρούμπλεφ (Νο 14) άφησε εκτός συνέχειας τον Νορβηγό, Κάσπερ Ρούουντ με 6-4, 6-2.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Τσιτσιπάς, έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του έναν τίτλο σε τουρνουά ATP 500, καθώς μέχρι τώρα έχει παίξει τέσσερις τελικούς, δύο φορές στο Ντουμπάι, μία στη Βαρκελόνη και μία στο Πεκίνο, και τους έχει χάσει όλους.

Ο 23χρονος Ρούμπλεφ, είχε κατακτήσει δύο τίτλους στο ξεκίνημα της σεζόν (σε Αδελαϊδα και Ντόχα), πριν διακοπούν οι αγώνες λόγω της πανδημίας, ενώ πέρυσι είχε αποκλείσει τον Έλληνα τενίστα στον 1ο γύρο του US Open.

Αντιθέτως, ο Τσιτσιπάς τον είχε νικήσει στον ημιτελικό του Next Gen ATP Finals το 2018, στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X