ΛεΜπρόν: «Eλεγαν ότι δεν ήρθα στο Λος Αντζελες για μπάσκετ, κουβαλάω τον Κόμπι μαζί μου» (VIDEO)

ΛεΜπρόν: «Eλεγαν ότι δεν ήρθα στο Λος Αντζελες για μπάσκετ, κουβαλάω τον Κόμπι μαζί μου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τρομερή εξομολόγηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια συνέντευξη Τύπου – εξομολόγηση έδωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, μετά την πρόκριση των Λέικερς στους τελικούς του ΝΒΑ. Ο «Βασιλιάς» με συναρπαστική εμφάνιση (38π., 16ρ., 10ασ.) οδήγησε τους Λέικερς στο 4-1 επί των Νάγκετς και στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο ίδιος θα βρεθεί για 10η φορά στους τελικούς της κορυφαίας λίγκας, με τρίτη διαφορετική ομάδα, και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το Game 5, ο ΛεΜπρόν άφησε κάποια συναισθήματά του να φανούν.

Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με τις σκέψεις τους αμέσως μετά το παιχνίδι, όταν κι έμεινε στο παρκέ καθισμένος και παρατηρούσε τα πάντα γύρω του. «Αρχικά, έπαιρνα μια ανάσα, μετά από μια σκληρή σειρά με μια από τις πιο καλές ομάδες που έχω παίξει αντίπαλος. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ τον Μάικ Μαλόουν, είναι απίστευτος και υπάρχει λόγος που η ομάδα του είναι τόσο καλή.

Επίσης, σκεφτόμουν τους συμπαίκτες μου. Για κάποιους από αυτούς είναι η πρώτη τους συμμετοχής σε τελικούς ΝΒΑ. Προφανώς, ο Άντονι Ντέιβις. Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να είμαι συμπαίκτης του. Ήθελα να έρθει εδώ και να δει πράγματα που δεν έχει δει ποτέ ξανά στο πρωτάθλημα. Σημαίνει πολλά.

Μετά, άρχισα να σκέφτομαι τον επόμενο αντίπαλο, αν θα είναι οι Χιτ ή οι Σέλτικς. Τι πρόκληση θα είναι αυτό.

Και μετά άρχισα να σκέφτομαι το δικό μου ταξίδι. Όλα αυτά περνούσαν από το μυαλό μου, όση ώρα ήμουν εκεί κάτω στο παρκέ. Ελπίζω να ήταν μια καλή περιγραφή (γέλια)».

Στη συνέχεια, έβγαλε λίγο ένα παράπονο, λέγοντας: «Η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος ενός συλλόγου, που επιστρέφει εκεί που ανήκει. Παίζω για πρωταθλήματα, ανταγωνίζομαι γι’ αυτά, εκπροσωπώ την Δύση για πρωταθλήματα. Γι’ αυτό ήρθαν εδώ. Υπήρχαν πολλές συζητήσεις που έλεγαν γιατί αποφάσισα να έρθω στους Λέικερς. Έλεγαν ότι ο λόγος δεν ήταν το μπάσκετ κι άλλα τέτοια. Κι η πρώτη χρονιά, με τον τραυματισμό μου, έβαλε κι άλλο λάδι στη φωτιά, για να συνεχίσουν να λένε κι άλλα. Αλλά ποτέ δεν σταμάτησαν την νοοτροπία μου, τους στόχους μου. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για όλους στο σύλλογο».

Ακόμη, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια των Λέικερς, τον Κόμπι Μπράιαντ. «Κάθε φορά που φοράς το μωβ και το χρυσό, σκέφτεσαι την κληρονομιά του, τον ίδιο και το τι σήμαινε στο σύλλογο για 20+ χρόνια. Το τι απαιτούσε από τους συμπαίκτες του και τον ίδιο του τον εαυτό. Έχουμε κάποιες ομοιότητες. Το παιχνίδι μας είναι διαφορετικό, αλλά όσον αφορά τη νοοτροπία μας, θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και να μην χάνουμε, αυτό σε κάνει να μην κοιμάσαι. Πολλές φορές θυσιάζεις πράγματα, θυσιάζεις την οικογένειά σου, επειδή είσαι τόσο πωρωμένος με το να είσαι σπουδαίος, που άλλα πράγματα καταρρέουν. Είμαι από τους ελάχιστους που καταλαβαίνουν αυτή τη νοοτροπία και το ταξίδι του από το High School στο ΝΒΑ. Είναι κάτι που κουβαλάω μαζί μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X