«Σφαλιάρα» στην Ντόρτμουντ από την Αουγκσμπουργκ

«Σφαλιάρα» στην Ντόρτμουντ από την Αουγκσμπουργκ
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία της Λειψίας με την Λεβερκούζεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φλύαρη Ντόρτμουντ γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (2-0), ενώ το ντεμπούτο του Δημήτρη Λημνιού με την φανέλα της Κολωνίας δεν έφερε κάτι θετικό στο Μπίλεφελντ.

Κάτι τέτοια παιχνίδια εκτός έδρας με ομάδες από τα κάτω στρώματα αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια. Η Μπορούσια για μία ακόμα φορά έδειξε ευάλωτη στην διαχείριση τέτοιων παιχνιδιών και η Άουγκσμπουργκ με υποδειγματικό τρόπο εκμεταλλεύτηκε όλες τις αδυναμίες των Βεστφαλών για να φτάσει στο 2-0.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Ντάνιελ Καλιτζιούρι. Στο εντός έδρας ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν πυλώνας της μεγάλης έκπληξης. Από δική του εκτέλεση φάουλ, ο Ουντουκάι άνοιξε το σκορ λίγο πριν το ημίχρονο, ενώ στο 54ο λεπτό έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με άψογο πλασέ υπέγραψε το 2-0 σε μία από τις πρώτες μεγάλες εκπλήξεις της σεζόν.

Πικρή ήταν η πρώτη γεύση του Δημήτρη Λημνιού από τα γήπεδα της Bundesliga. Ο Έλληνας μεσοπιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 62ο λεπτό όμως δεν έφερε γούρι στην Κολωνία. Η Αρμίνια Μπίλεφελντ βρήκε το γκολ νίκης 12 λεπτά πριν το τέλος και το 1-0 άφησε τους τράγους δίχως πόντο.

Πρώτη απώλεια και για την Λειψία στο 1-1 στην Μπάι Αρένα απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ την νίκη της ημέρας πέτυχε η Στουτγκάρδη, που με μεγάλη ανατροπή θριάμβευσε στην έδρα της Μάιντς με 1-4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X