Επίσημο: Στην Σπέτσια ο Βέρντε!

Επίσημο: Στην Σπέτσια ο Βέρντε!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντανιέλε Βέρντε θα αγωνίζεται στην Σπέτσια για την υπόλοιπη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μετακίνηση του Ντανιέλε Βέρντε από την ΑΕΚ στη Σπέτσια ολοκληρώθηκε.

Με την ολοκλήρωση του deal η Ενωση εξασφαλίζει δεδομένα από τώρα 500.000 ευρώ από την συμφωνία. Ενώ, φυσικά, απαλλάσσεται και από το συμβόλαιο του παίκτη που είναι κοντά στο ίδιο ποσό. Επιπροσθέτως, αν η Σπέτσια παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας τότε υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή με ακόμα 600.000 ευρώ. Ετσι συνολικά στα ταμεία της ΑΕΚ θα μπει 1,1 εκατ. ευρώ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε στη Σπέτσια, με την προοπτική της ολοκλήρωσης της αγοράς του ποδοσφαιριστή από την ιταλική ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ντανιέλε Βέρντε αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 και την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ.

Ντάνι, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας σου.

Την ίδια στιγμή με την ΑΕΚ, η Σπέτσια ανακοίνωσε επίσης το deal με τους κιτρινόμαυρους για τον Ιταλό μεσοεπιθετικό τον οποίο αναφέρει ως «οργανωτή», ενώ στην ανακοίνωση των Ιταλών αναφέρεται πως η αγορά του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται αναγκαστικά σε περίπτωση παραμονής τους στην πρώτη κατηγορία.

Η ανακοίνωση της Σπέτσια:

Επίσημο: Στην Σπέτσια ο Βέρντε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X