H Μπαρτσελόνα είπε «όχι» σε πρόταση 150 εκατ. για τον Φατί

Πιέζει για νέο συμβόλαιο τον Φάτι η Μπαρτσελόνα λόγω... Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα απέρριψε στις αρχές του καλοκαιριού πρόταση 150 εκατομμυριών ευρώ για τον Ανσού Φατί.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα απέρριψε στις αρχές του καλοκαιριού πρόταση 150 εκατομμυριών ευρώ για τον Ανσού Φατί.

Ο Ανσού Φατί, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην Μπαρτσελόνα, καθώς όπως μαρτυρούν και τα νούμερα, ο 17χρονος άσος της μπλαουγκράνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να μεγαλώνει ποδοσφαιρικά

Οπως φαίνεται και από τα νούμερα του ο Ανσού Φατί, έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τους διοικούντες, για την απόφαση τους να τον εντάξουν στο ρόστερ πέρυσι το καλοκαίρι.

Οπως αναφέρει η «Marca», τους πρώτους μήνες τους καλοκαιριού έφτασε στα γραφεία της ομάδας, πρόταση ύψους 150 εκατ. ευρώ για το μικρό «διαμάντι». Παρ’ όλα αυτά, δεν έγινε αποδεκτή, θεωρώντας πως την επόμενη σεζόν ο παίκτης μπορεί να φέρει στα ταμεία της Μπαρτσελόνα περισσότερα χρήματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του έχει αυξηθεί στα 400 εκατ. ευρώ, η οποία μέχρι τώρα ήταν 170 εκατ. ευρώ!

Πάντως, η ομάδα που κατέθεσε 150 εκατ. ευρώ δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Γιουνάιτεντ φέρεται πως ήταν αυτή η οποία προσπάθησε να τον εντάξει στο ρόστερ της, καταβάλλοντας αυτή την πρόταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X