Κορωνοϊός: Ο Μόγιες θα κοουτσάρει ματς από το... σπίτι

Κορωνοϊός: Ο Μόγιες θα κοουτσάρει ματς από το... σπίτι
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα κοουτσάρει το ματς της Γουέστ Χαμ με την Γουλβς από το... σπίτι του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα κοουτσάρει το ματς της Γουέστ Χαμ με την Γουλβς από το… σπίτι του.

Ο προπονητής των «σφυριών» έχει προβληθεί από κορωνοϊό και τέθηκε σε καραντίνα αλλά, όπως δήλωσε ο βοηθός του Άλαν Ιρβάιν θα παρακολουθεί το παιχνίδι με την Γουλβς και θα δίνει οδηγίες από το σπίτι.

«Όλα όσα θα κάνουμε, θα περνούν πρώτα απ’ τον ίδιο και θα αποφασίζει για τα πάντα. Ούτως ή άλλως, ο ίδιος θα έπαιρνε τις αποφάσεις κι εγώ, όπως συμβαίνει και σ’ αυτή τη συνέντευξη Τύπου, είμαι απλά ο “αγγελιοφόρος” του», δήλωσε ο Ιρβάιν που κάθισε στον πάγκο και στο παιχνίδι με την Χαλ για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup.

Ο Μόγιες και οι ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ, Ισά Ντιόπ και Τζος Κάλεν, χρειάστηκε να αποχωρήσουν την περασμένη Τετάρτη από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, λίγο πριν από το παιχνίδι με την Χαλ μόλις ενημερώθηκαν πως τα τεστ κορωνοϊού που είχαν κάνει βγήκαν θετικά.

«Είναι απογοητευμένοι επειδή δεν μπορούν να συμμετάσχουν στις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά είναι μία δύσκολη κατάσταση την οποία καταλαβαίνουν πως πρέπει να περάσουν», δήλωσε ο Ιρβάιν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X