ΑΕΚ: Ξεκουράζει Ουγκάλντε, επιστρέφει ο Κεδέρης

ΑΕΚ: Ξεκουράζει Ουγκάλντε, επιστρέφει ο Κεδέρης
Photo Credits: INTIME

Ευκαιρία για δοκιμές το αυριανό παιχνίδι για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια να κάνει αρκετές αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ στην πρεμιέρα.

Για αυτό άλλωστε αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κρίστιαν Ουγκάλντε ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία ωστόσο μιας και το παιχνίδι το επιτρέπει ο προπονητής της ΑΕΚ προτίμησε να τον προφυλάξει. Στην αποστολή επιστρέφει ο Χρήστος Κεδέρης που έμενε αναγκαστικά εκτός στην πρεμιέρα και αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στο αυριανό ματς. Ο προπονητής της ΑΕΚ υπολογίζει άλλωστε σε όλους τους παίκτες του και φροντίζει να κρατάει τις ισορροπίες δίνοντας ευκαιρίες σε όλους.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Bauer, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Reina, Kosanovic, Μυλωνά, Jimenez, Florido, Κοτσιώνη, Στάθη, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλο, Καλόμοιρο, Buneta, Κεδέρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X