ΑΕΚ: Σημείο προβληματισμού το τέταρτο δεκάλεπτο

ΑΕΚ: Σημείο προβληματισμού το τέταρτο δεκάλεπτο
Photo Credits: INTIME

Η εικόνα στο αμυντικό κομμάτι δίνει τροφή για... επιπλέον δουλειά στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το Σούπερ Καπ χωρίς να πάρει ροζ φύλλο αγώνα στις αναμετρήσεις με Προμηθέα και Παναθηναϊκό. Το πρόσημο ήταν αρνητικό για την Ένωση, καθώς δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον πρώτο -χρονικά- τίτλο της σεζόν, όμως πέραν αυτού και η εικόνα της είχε αρκετές ανορθογραφίες.

Μία εξ αυτών, η πλέον ηχηρή, βρισκόταν στο τέταρτο δεκάλεπτο και των δύο αγώνων. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν σημαντικά… νεκρά διαστήματα στο δεκάλεπτο αυτό, δίνοντας το δικαίωμα τόσο στον Προμηθέα, όσο και στον Παναθηναϊκό να χτίσουν διψήφιες διαφορές και να φτάσουν σε νίκες.

Στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ, απέναντι στους Πατρινούς η ΑΕΚ είδε το 73-77 να μετατρέπετε σε 96-80 με το επί μέρος σκορ να είναι 23-3 σε εκείνο το σημείο και να την άμυνα να είναι… απούσα. Η προσέγγιση ήταν εντελώς λάθος, κάτι που υπογράμμισε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Στο δεύτερο παιχνίδι, απέναντι στον Παναθηναϊκό η εικόνα βελτιώθηκε στο κομμάτι αυτό, αλλά και πάλι υπήρξε νεκρό διάστημα, που έκανε το 57-57, 61-71. Και παρά την προσπάθεια της τέταρτης περιόδου δεν μπόρεσε να αλλάξει η κατάσταση.

Οι επόμενες μέρες, όσον αφορά τις προπονήσεις, είναι αρκετά σημαντικές στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η εικόνα της στο τέταρτο δεκάλεπτο και των δύο αγώνων δίνει αρκετή τροφή για συζήτηση, αλλά ακόμα περισσότερη τροφή για… δουλειά από το προπονητικό σταφ, ώστε να καταφέρει να παρουσιάσει μια ΑΕΚ έτοιμη και ικανή να διεκδικήσει το BCL.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X