AEK: Ανοδος στη βαθμολογία της UEFA

Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ: «Μία λαμπάδα στον Παναγιώτη Τσιντώτα...»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ με την πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν ανέβηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν ανέβασε την ΑΕΚ και στην τρέχουσα βαθμολογία της UEFA.

H “Ενωση” έφτασε τους 2.500 πόντους (πριμοδοτείται η παρουσία ανά φάση και όχι οι νίκες στα προκριματικά) με την είσοδό της στα πλεϊ οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό της επέτρεψε να είναι πλέον στην 68η θέση της πενταετούς κατάταξης των συλλόγων στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

Την μοιράζεται για την ώρα με τις Ατλέτικ Μπιλμπάο και Θέλτα (δεν παίζουν φέτος στην Ευρώπη) και μπορεί με πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ να φτάσει τους 3.000 πόντους και να πιάσει την Φενέρμπαχτσε στην 67η (ούτε αυτή παίζει φέτος στην Ευρώπη).

Πρόκριση στους ομίλους θα σημάνει και περισσότερες πιθανότητες για πόντους και ακόμη μεγαλύτερη άνοδο στην ευρωπαϊκή βαθμολογία. Η ΑΕΚ έχει πλέον 19.000 πόντους. Καλύτερη της χρονιά στην πενταετία αυτή του 2017-18 με τους 9.000 πόντους από την πορεία στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Καλύτερη θέση πριν από την τωρινή για την ΑΕΚ ήταν η 64η το 2010. Χειρότερη πριν από πέντε χρόνια η 208η.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X