Marca: «Η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Τσέμα»

Marca: «Η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Τσέμα»
Photo Credits: INTIME

Οσα γράφουν οι Ισπανοί για τον 28χρονο στόπερ και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Τσέμα Ροντρίγκες  συνδέεται με την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, η ισπανική «Μarca» αναφέρει πως η Ενωση βλέπει τον 28χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ της Χετάφε.

«Η ΑΕΚ συμμετέχει στις ομάδες που υποβάλλουν προσφορές για τον Τσέμα. Ο κεντρικός αμυντικός μπορεί να αποχωρήσει από τη Χετάφε, αφήνοντας χώρο για την άφιξη άλλου κεντρικού αμυντικού και η ελληνική ομάδα είναι η τελευταία που προστέθηκε στους μνηστήρες για τον 28χρονο στόπερ. Τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι ο Τσέμα Ροντρίγκες

Ο υψηλόσωμος (1.89μ) Ισπανός στόπερ πήγε στη Χετάφε τον περασμένο Γενάρη και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’23. Στο περσινό δεύτερο μισό με τους Ισπανούς μέτρησε 4 συμμετοχές.

Στην Αγγλία και την Τσάμπιονισπ με τη Νότιγχαφ ο Τσίμα είχε 10 συνολικά συμμετοχές από τον Αύγουστο του 2019, έως τον Γενάρη του ’20, παίζοντας και αρκετά παιχνίδια ως αριστερό μπακ.

Συνολικά στην καριέρα του έχει μετρήσει 81 συμμετοχές στη Λεβάντε (6 γκολ, 1 ασίστ), 67 στην Άλκορκον (6 γκολ), 4 στη Χετάφε, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήμα τα έκανε στη Ατλέτικο Μαδρίτης Β’.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X