Σβάρνας: «Αν θες να παίξεις στους ομίλους πρέπει να κάνεις την υπέρβαση»

Σβάρνας: «Αν θες να παίξεις στους ομίλους πρέπει να κάνεις την υπέρβαση»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Στράτος Σβάρνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στράτος Σβάρνας μίλησε στην κάμερα της Cosmote μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Σεντ Γκάλεν.

Οσα είπε ο Σβάρνας:

Για το παιχνίδι: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Το ξέραμε από την αρχή, ότι θα πρέπει να παλέψουμε για να προκριθούμε. Αυτό που λέγαμε και στα αποδυτήρια είναι ότι αυτό που θα μετρήσει είναι η πρόκριση. Το καταφέραμε. Δυσκολευτήκαμε, είχαμε τις στιγμές μας κι εμείς, πετύχαμε το γκολ και προκριθήκαμε».

Για το κακό ξεκίνημα: «Αιφνιδιαστήκαμε. Το περιμέναμε ότι θα πιέσουν, αλλά όχι το πόσο πολύ. Μετά ισορροπήσαμε. Στη συνέχεια το διαχειριστήκαμε».

Για τη Βόλσφμπουργκ: «Αν θες να παίξεις στους ομίλους πρέπει να κάνεις την υπέρβαση. Πρέπει να την κάνουμε κι εμείς την υπέρβαση για να μπει η ΑΕΚ στους ομίλους όπου βρίσκεται».

Για το νέο του συμβόλαιο: «Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά και το παιχνίδι μου. Ήρθε το νέο συμβόλαιο, είναι μια επιβράβευση. Αλλά δεν σημαίνει κάτι. Συνεχίζω τη δουλειά και να βελτιώνομαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X