Αλλαγή στο BCL: Αυτός είναι ο νέος όμιλος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

«Παίζει» η Άγκυρα για το Final 8 του Basketball Champions League
Photo Credits: INTIME

Τη φετινή σεζόν το BCL θα καταγράψει ρεκόρ στον αριθμό των χωρών που θα εκπροσωπηθούν στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης, έτσι αποφασίστηκε η προσαρμογή της κανονικής περιόδου, διαφοροποιώντας το format. Ετσι αντί για 4 όμιλοι των 8 ομάδων, το  BCL θα διεξαχθεί με 8 ομίλους των ομάδων.

Είναι σημαντικό να τονιστεί όμως, ότι δράση στο BCL θα υπάρχει κάθε εβδομάδα, όμως κάθε εβδομάδα θα διεξάγονται 4 όμιλοι. Ετσι, κάθε ομάδα θα αγωνίζεται κάθε δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα κι αν υπάρξουν παιχνίδια τα οποία δε διεξαχθούν λόγω πανδημίας, θα υπάρχουν ανοιχτές ημερομηνίες, ώστε να γίνουν οι αγώνες.

Η ΑΕΚ θα είναι στον όμιλο με Σολέ, Χαποέλ Χολόν και την ομάδα του προκριματικού (Τσμόκι Μινσκ ή Νεπτούνας)

Ταυτόχρονα, και με δεδομένο ότι ήδη παρατηρούνται προβλήματα σε πρωταθλήματα που έχουν ήδη αρχίσει με αναβολές αγώνων, το νέο format προσφέρει ανοιχτές ημερομηνίες και τα εθνικά πρωταθλήματα, ώστε να οριστούν αγώνες που πιθανώς σε διαφορετική περίπτωση δε θα μπορούσαν να διεξαχθούν.

Ο διαχωρισμός των ομίλων έγινε με βάση το BCL Ranking και σε σχέση με τους προηγούμενους ομίλους οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής:

Οι ομάδες των 4 ομίλων χωρίστηκαν ως εξής: Αυτές που ανήκαν στο 1 – 3 – 6 – 8 γκρουπ δυναμικότητας δημιούργησαν έναν όμιλο και οι ομάδες των γκρουπ δυναμικότητας 2 – 4 – 5 – 7 δημιουργησαν έναν άλλο όμιλο
Αυτός το μοντέλο ίσχυσε και για τους 4 ομίλους των 8 ομάδων, που έσπασαν στα δύο διαμορφώντας έτσι 8 γκρουπ των ομάδων.

Ο νέος χάρτης των ομίλων

Αλλαγή στο BCL: Αυτός είναι ο νέος όμιλος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X