ΑΕΚ: Ροτέισον και στο ντέρμπι έκανε ο Δημητρούλιας!

Η ανίκητη ομάδα!
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ χρησιμοποίησε 16 παίκτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ενώ σκόραραν οι 12

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ διαθέτει φέτος ένα πολυπληθές αλλά και ποιοτικό ρόστερ γεγονός που λύνει μεν τα χέρια του προπονητή, Δημήτρη Δημητρούλια αλλά από την άλλη του δημιουργεί και ευχάριστο «πονοκέφαλο». Όπως έχει τονίσει και ο ίδιος θέλει να διατηρεί σε εγρήγορση και ετοιμότητα όλους τους παίκτες του και μέχρι τώρα το έχει καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο. Συνεχίζοντας από πέρυσι το υψηλό ροτέισον σε κάθε παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕΚ φρόντισε να το τηρήσει και φέτος στα φιλικά αλλά και στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Παρότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν θεωρητικά ντέρμπι αυτό δεν απέτρεψε τον προπονητή της ΑΕΚ για να κάνει αρκετές αλλαγές και να «ανακατέψει» όπως χρειάστηκε την τράπουλα στο παιχνίδι. Αυτό δείχνει και την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει σε όλους τους παίκτες του. Για την ακρίβεια αγωνίστηκαν 16 παίκτες στον αγώνα της πρεμιέρας. Έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους δύο τερματοφύλακες σχεδόν από ένα ημίχρονο, ενώ έπαιξε και ο νεαρός Γιάννης Καλόμοιρος ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε πέτυχε μάλιστα και 4 τέρματα.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ΑΕΚ είχε πλουραλισμό στην επίθεση καθώς 12 παίκτες της έβαλαν το όνομα τους στη λίστα των σκόρερ. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Τζηράς, Λέμος και Ουγκάλντε με πέντε γκολ ενώ σκόραραν ακόμα και οι Καλόμοιρος (4), Ρέινα (3), Αραμπατζής (2), Μυλωνάς (1), Δομπρής (1), Χιμένεθ (2), Φλορίδο (1), Παπαδιονυσίου (1) και Μπουνέτα (2).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X