Μεγάλη κίνηση της ΑΕΚ: Προσφέρει βοήθεια στις ομάδες της Καρδίτσας που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Μεγάλη κίνηση της ΑΕΚ: Προσφέρει βοήθεια στις ομάδες της Καρδίτσας που επλήγησαν από την κακοκαιρία
Photo Credits: INTIME

Η Καρδίτσα βίωσε με άσχημο τρόπο την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενας καταστροφικός μεσογειακός Κυκλώνας πέρασε από την Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα. Η περιοχή που βίωσε τον χειρότερο αντίκτυπό του ήταν η Καρδίτσα. Πάνω από 5.000 σπίτια βυθίστηκαν στις λάσπες, ενώ ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Η θεομηνία που έπληξη την Καρδίτσα δεν άφησε ασυγκίνητη την ΑΕΚ η οποία σε μια ακόμα μεγάλη κίνηση αποφάσισε να προσφέρει βοήθεια στις ομάδες της περιοχής που το χρειάζονται. Συγκεριμένα, η Ενωση θα προσφέρει βοήθεια με αθλητικό υλικό για τα σωματεία και μια μεγάλη αποστολή προϊόντων θα γίνει από από τα γραφεία του Αμαρουσίου προς την ΕΠΣ Καρδίτσας. Στόχος είναι να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες των τοπικών σωματείων σε όσο τον δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό γίνεται.

Αμεσα, θα γίνει αποστολή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των συλλόγων της περιοχής που επλήγησαν από την κακοκαιρία που έπληξε την Καρδίτσα την προηγούμενη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X