O Γιώργος Μελισσανίδης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

O Γιώργος Μελισσανίδης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»
Photo Credits: INTIME

Επιθεώρησε τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» ο Γιώργος Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο εργοτάξιο της «Αγιά Σοφιάς-OPAP ARENA» βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Μελισσανίδης!

Στόχος του Δικεφάλου είναι να επιστρέψει στο σπίτι του στη Νέα Φιλάδέλφεια από την επόμενη σεζόν. Αλλωστε, αυτό το έχει τονίσει αρκετές φορές και ο project manager της «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA», Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ετσι, τα έργα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς ώστε να μην χαθεί ούτε ημέρα.

Σήμερα, Πέμπτη, ο Γιώργος Μελισσανίδης, γιος του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, βρέθηκε στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Επιθεώρησε τις εργασίες στο εξωτερικό του γηπέδου με το ντύσιμο περιμετρικά του Ναού, αλλά και στα εσωτερικά με την διαμόρφωση διάφορων χώρων να βρίσκεται εν εξελίξει.

Ταυτόχρονα, προχωρούν και οι εργασίες για τα Μουσεία που φτιάχνει η ΑΕΚ στο πλάι του γηπέδου. Ο Γιώργος Μελισσανίδης επιθεώρησε όλες τις εργασίες, ενώ μίλησε και με πολλά στελέχη ώστε να ενημερωθεί και από… πρώτο χέρι για την εξέλιξη των εργασιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X