Χαμός στο Bachelor: «Θα σου βάλω το κεφάλι στη λεκάνη» (VIDEO)

Χαμός στο Bachelor: «Θα σου βάλω το κεφάλι στη λεκάνη» (VIDEO)

Για τα καλά άναψαν τα αίματα στο «Bachelor»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τα καλά άναψαν τα αίματα στο «Bachelor» με μία παίκτρια να πετά το μαξιλάρι της σε μία άλλη και εκείνη με την σειρά της να την απειλεί ότι θα της βάλει το κεφάλι στη λεκάνη του μπάνιου.

Ο κακός χαμός έγινε στο σπίτι του τηλεοπτικού ριάλιτι «Bachelor».

Πιο συγκεκριμένα κι ενώ οι κοπέλες καθόντουσαν όλες μαζί και συζητούσαν η Αντζελίνα είχε έντονη διαμάχη με την Κασσιανή, κάτι που είχε σαν συνέπεια να μπει στην μέση η Εριέττα και να πάρει το μέρος της δεύτερης.

Στην συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα, η Εριέττα να πετάξει μαξιλάρι στην Αντζελίνα, η οποία έγινε έξαλλη και κινήθηκε προς το μέρος της έτοιμη για καβγά.

Κάπου εκεί χρειάστηκε η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων κοριτσιών, οι οποίες μπήκαν στη μέση και απέτρεψαν το επεισόδιο, με την Αντζελίνα από την πλευρά της να της φωνάζει: «Αυτό δεν θα το ξανακάνεις, γιατί την επόμενη φορά θα βρεθεί το κεφάλι σου μέσα στη λεκάνη του μπάνιου, στη θέση του».

Δείτε το βίντεο με το εν λόγω περιστατικό από το 2:37 και μετά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X