ΑΕΚ: Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ουγκάλντε που αποκάλυψε ο Δημητρούλιας

Μαγεία ο Ουγκάλντε- Ακόμα «ψάχνει» τη μπάλα ο Τσιλιμπάρης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πως κατάφερε η ΑΕΚ να κάνει δικό της τον κορυφαίο Ισπανό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε φέτος τεράστια αίσθηση στη μεταγραφική περίοδο με την μεταγραφή του Κρίστιαν Ουγκάλντε.

Ένας παίκτης που άλλες εποχές μπορεί να μην συζήταγε καν το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Κι όμως η ΑΕΚ και ο Σταμάτης Παπασταμάτης που προσέφεραν τις συνθήκες που ήθελε για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μάλιστα στην συνέντευξη του στην εκπομπή του enwsi.gr αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταγραφής του η οποία όπως ανέφερε ξεκίνησε σαν αστείο:

«Στην αρχή το είχαμε αναφέρει σαν αστείο. Συζητούσαμε  με τον Αλέξη Αλβανό για τον πρώην συμπαίκτη του τον Σίγκουρτσον που σταμάτησε και λέγαμε μήπως τον φέρναμε για έναν χρόνο. Κάποια στιγμή ο Στάθης  Παπαχαρτοφύλης ανέφερε ότι υπάρχει ο Ουγκάλντε που φεύγει από το Ανόβερο. Και το είπα αστεία ότι αν είναι για τον Ουγκάλντε μπορούμε να αφήσουμε τον Σίγκουρτσον. Σιγά- σιγά έγινε η προσέγγιση, μίλησε με τους Ισπανούς της ομάδας και του άρεσε πολύ. Είναι πολύ σημαντικό παίκτες σαν τον Ουγκάλντε όχι μόνο να έρχονται στη χώρα μας αλλά και να περνούν καλά και να τους αρέσει η ζωή τους εδώ.

Ο Δημητρούλιας μάλιστα χαρακτήρισε τον Ουγκάλντε στους 50 κορυφαίους αθλητές στον κόσμο και την κορυφαία μεταγραφή στο ελληνικό χάντμπολ και μάλιστα σε μια παραγωγική ηλικία.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X