ΑΕΚ: Κι όμως, καλύτερα εκτός έδρας!

ΑΕΚ: Κι όμως, καλύτερα εκτός έδρας!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει εξαιρετικό παρελθόν στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς τα τελευταία χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπερβολικό ακούγεται, αλλά καλύτερα… εκτός έδρας! Η ΑΕΚ παίζει απόψε στην Ελβετία την πρόκρισή της στα πλεϊ οφ του Europa League κόντρα στη Στ. Γκάλεν.

Τα τελευταία χρόνια από τη μέρα που επέστρεψε και στα κύπελλα Ευρώπης η «Ενωση» έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν παίζει φιλοξενούμενη. Ειδικά στα προκριματικά τόσο του Europa όσο και του Champions League. Το 2016-17 πήρε 0-0 στη Γαλλία από τη Στ. Ετιέν για να αποκλειστεί στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ με 1-0. Το 2017-18 χάνει μόνο από τη ΤΣΣΚΑ 1-0 στη Μόσχα (και αποκλείεται μετά το 0-2 στο πρώτο ματς στην Αθήνα για τον 3ο γύρο του Champions League). Μετά σε προκριματικα/νοκ άουτ δεν έχασε ως φιλοξενούμενη.

Πήρε 0-0 στο Μπριζ (και πέρασε στους ομίλους του Europa με το 3-0 στο ΟΑΚΑ), ενώ πήρε 0-0 στο Κίεβο από την Ντιναμό στους «32» την ίδια χρονιά (αποκλείστηκε με το 1-1 στην Αθήνα). Το 2018-19 πήρε 1-1 στη Γλασκώβη από τη Σέλτικ και την απέκλεισε με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Νίκησε 2-1 στη Βουδαπέστη από τη Βίντι και μπήκε στα γκρουπ του Champions League. Πέρυσι στα προκριματικά του Europa νίκησε και στη Ρουμανία 2-0 την Κραϊόβα και στην Τραπεζούντα με το ίδιο σκορ την Τράμπζονσπορ. Πέρασε από τον 3ο γύρο παρά το 1-1 στο ΟΑΚΑ, αλλά αποκλείστηκε από τους Τουρκούς αφού είχε χάσει 3-1 στο ΟΑΚΑ.

Ηττες στα γκρουπ είχε μόνο σε αυτά του Champions League (Μπάγερν, Αγιαξ, Μπενφίκα μέσα έξω), αλλά δεν έχασε σε κανένα στο γκρουπ του Europa σε Μιλάνο, Ριέκα και Βιέννη. Καλύτερα έξω! Οπότε σήμερα στην Ελβετία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X