Ξέσπασμα Ντι Μαρία για την μη κλήση του στην Εθνική Αργεντινής: «Δεν με θέλουν...»

Ξέσπασμα Ντι Μαρία για την μη κλήση του στην Εθνική Αργεντινής: «Δεν με θέλουν...»
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη μέρα για τον Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος μετά την τιμωρία 4 αγωνιστικών επειδή έφτυσε τον Άλβαρο Γκονζάλες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολη μέρα για τον Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος μετά την τιμωρία 4 αγωνιστικών επειδή έφτυσε τον Άλβαρο Γκονζάλες, δεν κλήθηκε και στην Εθνική Αργεντινής, με τον άσο της Παρί να ξεσπάει κατά της Ομοσπονδίας και του προπονητής Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής για τους αγώνες των προκριματικών με τον Ισημερινό και την Βολιβία και ξέσπασε λέγοντας πως δεν πρόκειται για… ανανέωση αλλά επειδή απλά δεν τον θέλουν:

«Αν κάνει ανανέωση, τότε δεν θα έπρεπε να καλέσει ούτε τον Μέσι, ούτε τον Αγουέρο, ούτε τον Οταμέντι. Αν κάνεις ανανέωση κάντο με όλους, όχι με συγκεκριμένους. Ποτέ δεν μου έδωσαν εξήγηση γιατί δεν με κάλεσαν. Δεν με κάλεσαν γιατί απλά δεν με θέλουν» είπε ο άσος της Παρί και πρόσθεσε: «Είμαι 32 χρονών και μπορώ και τρέχω και είμαι στο ίδιο επίπεδο με τον Νεϊμάρ και τον Μπαπέ. Κάποιες φορές αντέχω την κριτική, άλλες όχι. Ήμουν σιωπηρός για αρκετό καιρό. Δεν έχω λόγια. Για μένα η κλήση στην Εθνική είναι η απόλυτη τιμή, η απόδειξη πως αγαπάω την χώρα μου. Ήμουν έτοιμος να παίξω και να δώσω το 100%».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X