Τάσος Καπετανάκος: «Ο άξονας θα καθορίσει τι θα κάνει η ΑΕΚ στην Ελβετία» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Ο άξονας θα καθορίσει τι θα κάνει η ΑΕΚ στην Ελβετία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Τάσου Καπετανάκου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK δίνει αύριο το πρώτο της παιχνίδι φέτος στην Ευρώπη.

Με την ελπίδα πως το ταξίδι της δεν θα είναι τόσο σύντομο όσο πέρυσι, οι κιτρινόμαυροι επιθυμούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία. Μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος θέλει να χτίσει ψυχολογικά πάνω σε αυτή και να πάρει το διπλό αύριο.

Σημαντικό ρόλο για τις τύχες της ΑΕΚ θα παίξει ο άξονας. Οπως εξηγεί ο Τάσος Καπετανάκος στο σημερινό του σχόλιο, το αν η Ενωση θα κερδίσει τη μάχη του κέντρου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις τύχες του αγώνα και κατ’ επέκταση τις τύχες του Δικεφάλου.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σημερινό σχόλιο του αρχισυντάκτη του enwsi.gr Τάσου Καπετανάκου για την ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X