Παπαθεοδώρου: «Μας προβληματίζει πολύ η άμυνα, πρέπει να βρούμε λύσεις»

Παπαθεοδώρου: «Μας προβληματίζει πολύ η άμυνα, πρέπει να βρούμε λύσεις»
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην αμυντική προσήλωση, που δεν είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην αμυντική προσήλωση, που δεν είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ, στην ήττα από τον Προμηθέα στο Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε: «Σε αυτό το παιχνίδι ο Προμηθέας ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν ξεκάθαρο. Είχε μεγαλύτερη ενέργεια και επιθυμία. Κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς δεν καταφέραμε ποτέ να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού, ειδικά στην άμυνα. Είναι ένα θέμα που μας προβληματίζει πολύ. Εκεί νομίζω πως κρίθηκε το παιχνίδι, στην αμυντική μας προσπάθεια».

Για τη χημεία της ομάδας και τις απουσίες: «Δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς ότι δεν έπαιξαν ο Σλότερ και ο Γιάνκοβιτς. Έχουμε αρκετούς και καλούς παίκτες. Σημασία έχει αυτοί οι παίκτες όταν έρχονται εδώ να παίζουν. Σήμερα ήρθαν εδώ και δεν έπαιξαν ή δεν προσπάθησαν τουλάχιστον, ειδικά αμυντικά. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Σημασία δεν έχουν οι απουσίες, αλλά αυτοί που είναι εδώ».

Για το Final Eight: «Είναι σημαντικό για εμάς ότι δίνουμε επίσημα παιχνίδια τώρα, με σκορ και ρυθμό. Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Μας δίνουν ποιότητα σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Πρέπει να έχουμε διαφορετική νοοτροπία. Με αυτή την νοοτροπία δεν θα έχουμε καμία τύχη, είναι ξεκάθαρο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X