Ο Μουρίνιο έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Ντέλε Αλι

Ο Μουρίνιο έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Ντέλε Αλι
Photo Credits: INTIME

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Ντέλε Άλι απο την Τότεναμ έβαλε ο Ζοσέ Μουρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Ντέλε Άλι απο την Τότεναμ έβαλε ο Ζοσέ Μουρίνιο, στις δηλώσεις του πριν το ματς κόντρα στην Σκεντίγια για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Ντέλε Άλι παραμένει στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο, όπως αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στη σίριαλ της υπόθεσης του Άγγλου μέσου, που όπως είπε τον έχει κουράσει.

«Ταξίδεψε με την ομάδα ο Ντέλε και έχει πιθανότητες να παίξει. Είναι πολύ σημαντικό για αυτόν να κάνει καλό παιχνίδι. Όταν υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα είναι σημαντικό οι παίκτες να δίνουν απαντήσεις με τις αποδόσεις τους. Ο Ντέλε θα έχει τις ευκαιρίες του και δεν αποτελεί πρόβλημα που είναι στην ομάδα. Δεν με έχει κουράσει καθόλου γιατί είναι εξαιρετικό παιδί, αυτό που με έχει κουράσει είναι οι ερωτήσεις για αυτόν» ανέφερε ο Μουρίνιο για τον 24χρονο μέσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X