Απίθανο: Το παιδικό όνειρο του Μοράτα ήταν να παίξει σε... όποια ομάδα μεταγράφεται! (VIDEO)

Απίθανο: Το παιδικό όνειρο του Μοράτα ήταν να παίξει σε... όποια ομάδα μεταγράφεται! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι Λατίνοι έλεγαν ότι «τα λόγια πετούν και τα γραπτά μένουν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λατίνοι έλεγαν ότι «τα λόγια πετούν και τα γραπτά μένουν». Όταν πλέον τα λόγια καταγράφονται από την κάμερα, μένουν και αυτά για να… εκθέτουν τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος επέστρεψε στην Γιουβέντους ύστερα από τέσσερα χρόνια σε Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Ατλέτικο.

Η τηλεοπτική ισπανική εκπομπή «Chiringuito» παρουσίασε βίντεο στο οποίο ο 27χρονος επιθετικός δηλώνει, κάθε φορά που παίρνει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, ότι ήταν παιδικό του όνειρο ή σφοδρή του επιθυμία να παίξει σε αυτή την ομάδα!

Το 2014 έλεγε ότι «η Γιουβέντους είναι η ομάδα που ήθελα να είμαι». Το 2016, όταν επέστρεψε στην Ρεάλ Μαδρίτης, υποστήριξε πως «το όνειρό μου είναι να πετύχω στην Ρεάλ Μαδρίτης». Ένα χρόνο αργότερα και μετά την μεταγραφή του στην Τσέλσι έλεγε πως «από μικρός με φανταζόμουν στην Τσέλσι» και, το 2019, όταν επέστρεψε στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο, επισήμανε ότι «η Ατλέτικο είναι η πραγματική ευτυχία από την παιδική ηλικία»!

Οπότε, ότι και αν πει τώρα που γύρισε στη Γιουβέντους, απλώς κρατείστε μικρό καλάθι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X