Βέρντε: «Στα πρώτα λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό ένιωθα ότι παίζω... φιλικό»

Η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην Σπέτσια ολοκληρώθηκε

Οριστική είναι η συμφωνία της ΑΕΚ με την Σπέτσια για τον Ντανιέλε Βέρντε!

Αυτή τη στιγμή, οι δύο πλευρές βρίσκονται στην διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων για τον Ιταλό επιθετικό και αργότερα σήμερα αναμένεται να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Serie A.

Ποιο είναι το deal για την ΑΕΚ;  Η Ενωση εξασφαλίζει δεδομένα από τώρα 500.000 ευρώ από την συμφωνία. Ενώ, φυσικά, απαλλάσσεται και από το συμβόλαιο του παίκτη που είναι κοντά στο ίδιο ποσό. Επιπροσθέτως, αν η Σπέτσια παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας τότε υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή με ακόμα 600.000 ευρώ. Ετσι συνολικά στα ταμεία της ΑΕΚ θα μπει 1,1 εκατ. ευρώ!

Ετσι δεν θα πάρει το 30% η Ρόμα από τα χρήματα της Σπέτσια

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ πουλά με ένα πολύ καλό ποσό τον Βέρντε τον οποίο αγόρασε 700.000 ευρώ από την Ρόμα (υπήρχαν και αρκετά μπόνους) το καλοκαίρι του 2019 με τους Ρωμαίους να διατηρούν το 30% της μεταπώλησης του.

Όμως, έτσι όπως σχηματίστηκε το deal ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σπέτσια, η Ρόμα δεν θα πάρει το 30% για το ποσό άνω των 700.000 ευρώ. Και αυτό διότι το ποσό του περίπου 1,1 εκατ.ευρώ που παίρνει η ΑΕΚ έχει σπάσει με τέτοιο τρόπο στην συμφωνία που το εγγυημένο ποσό είναι άμεσα 500.000 ευρώ. Οπότε για το υπόλοιπο δεν μπορεί να αξιώνει η Ρόμα δικαιώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X