ΑΕΚ: Το 4ο συμβόλαιο στη NOVA!

ΑΕΚ: Το 4ο συμβόλαιο στη NOVA!
Photo Credits: INTIME

ΠΑΟΚ και ΠΑΟ πήραν περισσότερα χρήματα από την NOVA!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παίζει το βράδυ της Πέμπτης (21:30) στην Ελβετία κόντρα στην Σεντ Γκάλεν για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League και όπως έγινε γνωστό το παιχνίδι θα μεταδώσει η COSMOTE TV.

Τελικά η ΠΑΕ ΑΕΚ επέλεξε- όπως είχε δικαίωμα να κάνει, μιας και το παιχνίδι είναι μονό και ο φιλοξενούμενος μπορεί ν’ αποφασίσει το πού θα προβληθεί ο αγώνας στη χώρα του- την Cosmote TV, καθώς υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την πλευρά της NOVA.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν τα τηλεοπτικά δρώμενα, τις προτάσεις που έχει κάνει η NOVA και τα συμβόλαια που δόθηκαν στις άλλες ομάδες και δεν κρύβουν το γεγονός πως είναι ενοχλημένοι. Η κίνησή τους με την επιλογή της Cosmote, λοιπόν, είναι μια προειδοποιητική βολή που μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, αλλά μπορεί να σημαίνει και πολλά…

Tα χρήματα της NOVA

Για να το αναλύσουμε περισσότερο…

Ο Ολυμπιακός εισπράττει ετησίως από την NOVA το ποσό των 11 εκατ.ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του στην Super League. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 7+1 εκατ.ευρώ, ενώ η NOVA χθες έκλεισε και τον Παναθηναϊκό (η μόνη ομάδα από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος που δεν ήταν στο συνδρομητικό). Οι «πράσινοι» μάλιστα κατάφεραν και συμφώνησαν με τον ΠΑΟ με ένα ποσό στα 7 εκατ.ευρώ που έχει και πολλά μπόνους.

Ετσι, από χθες η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει το 4ο (!) συμβόλαιο στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA. Κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο και ικανοποιητικό για την ΑΕΚ που αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους πιο ισχυρούς πυλώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάθε χρόνο συμμετέχει στην Ευρώπη και το brand της ολοένα και μεγαλώνει από το 2015 που επέστρεψε στην Α’ Εθνική. Και έκτοτε μετρά ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος (2018), ένα Κύπελλο Ελλάδος (2016), συμμετοχή σε ομίλους του Champions League (2018/19) και του Europa League (2017/18), αλλά και πέντε σερί συμμετοχές σε τελικούς Κυπέλλου. Κάτι που σημαίνει ότι η 4η θέση, σε σχέση και με τα άλλα ελληνικά κλαμπ και το μέγεθος της ΑΕΚ ιστορικά, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει συμβόλαιο με την NOVA και για την σεζόν 2020/21 και από το επόμενο καλοκαίρι είναι… ελεύθερη για νέα συμφωνία.

Ωστόσο, θα πρέπει να αφήσουμε ανοιχτό παράθυρο για τη νέα σεζόν την προοπτική της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την NOVA.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X