Η ΑΕΚ «καθαρίζει» τον Προμηθέα Πατρών και πάει να σηκώσει το πρώτο (16:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ «καθαρίζει» τον Προμηθέα Πατρών και πάει να σηκώσει το πρώτο (16:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Να μπει με το δεξί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν θέλει η ΑΕΚ

Ώρα… Σούπερ Καπ για την ΑΕΚ!

Η Βασίλισσα μπαίνει στη φετινή σεζόν, έχοντας ως στόχο να προσθέσει έναν ακόμα τίτλο στην συλλογή της και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Final 8 του Basketball Champions League.

Πρώτο εμπόδιο για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ο Προμηθέας (16:30, ΕΡΤSPORTS, LIVE σχολιασμός enwsi.gr). Το ζευγάρι που βρέθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Κρήτη, θα τεθεί αντιμέτωπο στον πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Καπ, με φόντο μια θέση στον τελικό του νεοσύστατου θεσμού.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μια… περιπετειώδη προετοιμασία, καθώς το βασικό στάδιο των Ιωαννίνων διακόπηκε απότομα, λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού, ενώ δεν έλειψαν και οι ατυχίες με τραυματισμούς και απουσίες. Παρ’ όλα αυτά, η τελευταία εικόνα των παικτών του Παπαθεοδώρου ήταν η καλύτερη δυνατή, απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 87-77, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ.

Λευκό απουσιολόγιο και Άτκινς

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, παρά το γεγονός πως είχε αρκετές απουσίες να διαχειριστεί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, αυτή τη φορά δεν μετράει απόντες. Κι αυτό γιατί όλοι οι παίκτες του προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, με τελευταίο τον Μάρκους Σλότερ, ο οποίος έβγαλε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της Τρίτης.

Την ίδια στιγμή η Ένωση ενέταξε στο δυναμικό της τον Ντάριον Άτκινς, ο οποίος έκανε την πρώτη προπόνησή του με τους νέους συμπαίκτες του και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στο Σούπερ Καπ.

Στο ρόστερ του ΕΣΑΚΕ έχει δηλωθεί ο Άτκινς, κάτι που σημαίνει πως στην ΑΕΚ σκέφτονται να βάλουν στο κλίμα της ομάδας τον 28χρονο άσο και να δώσουν ανάσες στον Σλότερ ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω.

Άλλαξε ριζικά ο Προμηθέας

Στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει μια νέα ομάδα. Ο Προμηθέας άλλαξε ριζικά το ρόστερ του, καθώς από την περασμένη σεζόν οι μόνοι που έχουν μείνει είναι οι Αγραβάνης, Μαντζούκας, Μπαζίνας και Κουρουπάκης.

Τα νέα πρόσωπα είναι πολλά στο ρόστερ της ομάδας του Μάκη Γιατρά, με τα δύο πιο χαρακτηριστικά αυτά των Χάρη Γιαννόπουλου και Ντελρόι Τζέιμς, οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα πανηγυρίζοντας τίτλους με τη Βασίλισσα.

Οι πιο σημαντικοί παίκτες των Πατρινών για φέτος είναι οι Ντιάντε Γκάρετ, Ίαν Μίλερ, αλλά και οι ψηλοί Ντάνι Αγκμπελέζε και Τζεχάιβα Φλόιντ. Παράλληλα, στην Πάτρα μετακόμισαν και οι Μιχάλης Λούντζης, Ανδρέας Χριστοδούλου, ενώ αποκτήθηκε και ο νεαρός Γιώργος Τανούλης με συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X