Ο Βαρούχας για τη φάση του Ινσούα: «Ο Κλάτενμπεργκ μας έχει μπερδέψει, είναι χέρι εντός περιοχής και πέναλτι»

«Τάπα» Κλάτενμπεργκ στην προπαγάνδα: Κανένα πέναλτι στο χέρι Ινσούα στη φάση με Τσιντώτα! (VIDEO)

Ο Βαρούχας βλέπει.... αλλιώς τη φάση του Ινσούα με τον Τσιντώτα στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έχει αντίθετη άποψη από αυτή που έχει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τη φάση του Ινσούα με τον Τσιντώτα στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ.

Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής τόνισε χθες ότι δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Ινσούα στο Αγρίνιο, με τον Βαρούχα να λέει στον Sportfm, ότι ο Κλάτενμπεργκ «μας έχει μπερδέψει», υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να τοποθετείται βάσει κανονισμών και όχι «να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τη θέση Κλάτενμπεργκ ότι δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Ινσούα: 

«Καλός διαιτητής ήταν ο Κλάτενμπεργκ, αλλά κάπου μας έχει μπερδέψει. Βγήκε πριν μια βδομάδα στη “Daily Mail” για φάσεις του αγγλικού πρωταθλήματος και είπε ότι έχει καταργηθεί η πρόθεση.

Αν ένας παίκτης απλώσει το χέρι στη γραμμή να σταματήσει την μπάλα, δεν υπάρχει πρόθεση; Ή αν το κάνει κάποιος που επιχειρεί να σκοράρει με το χέρι; Δεν μπορεί να λέει στην Αγγλία ότι δεν υπάρχει πρόθεση και εδώ ότι υπάρχει πρόθεση.

Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Δεν λέει τίποτα για ψυχολογική φόρτιση του παίκτη. Πιάνεις την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής, είναι πέναλτι. Συναισθηματική φόρτιση δεν υπάρχει στον κανονισμό διαιτησίας.

Επίσης είπε ότι δεν αποβάλλεται ο παίκτης που μπήκε χωρίς άδεια (σ.σ. Καρασαλίδης) γιατί ήταν η πρώτη φορά. Δηλαδή θα έμπαινε και δεύτερη φορά με σκισμένη φανέλα ο παίκτης για να του βγάλεις κάρτα»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X