Έστειλε.. μήνυμα ο Άτκινς: «Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε το BCL» (VIDEO)

Έστειλε.. μήνυμα ο Άτκινς: «Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε το BCL» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ

O Ντάριον Άτκινς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα και στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ επεσήμανε πως άπαντες στην ΑΕΚ θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το BCL.

Αρχικά είπε: «Είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει πάρα πολλά για την ΑΕΚ και έχω βρεθεί αντίπαλος πολλές φορές στο παρελθόν από τότε που ξεκίνησα να αγωνίζομαι επαγγελματικά. Η ομάδα που αντίκρυσα σήμερα αποτελείται από υπέροχους παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν πολύ ταλέντο και ο κόουτς είναι εξαιρετικός. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ».

Παράλληλα, έστειλε και μήυμα στον κόσμο της ομάδας. «Φίλοι της ΑΕΚ είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να μπω στο παρκέ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Σας περιμένουμε να έρθετε στο γήπεδο και να μας υποστηρίξετε, εάν μπορέσετε ή όποτε μπορέσετε Σας υπόσχομαι ότι θα δώσω όσα περισσότερα μπορώ«.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο Final 8. «Έχουμε κερδίσει για να βρισκόμαστε εδώ και αυτό αποδεικνύει πόσο καλοί ήμασταν. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X