Λυσάνδρου: «Η σχέση ΑΕΚ-ΟΠΑΠ μέσω και της OPAP ARENA εξελίσσεται και ισχυροποιείται»

Λυσάνδρου: «Η σχέση ΑΕΚ-ΟΠΑΠ μέσω και της OPAP ARENA εξελίσσεται και ισχυροποιείται»
Photo Credits: INTIME

Οσα δηλωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου μετά την ανανέωση με τον ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί και για τη νέα σεζόν και με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕK κ. Μηνάς Λυσάνδρου, έκανε δηλώσεις, τονίζοντας:

Αναλυτικά όσα είπε

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για έκτη διαδοχική αγωνιστική σεζόν συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ, βασικό μας χορηγό και μεγαλύτερο στρατηγικό μας συνεργάτη. Σε μια αγωνιστική περίοδο με αρκετές και πρωτόγνωρες ιδιαιτερότητες, η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, τον βασικό αιμοδότη του ελληνικού αθλητισμού, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Ήδη η διεύρυνση της σχέσης ΑΕΚ-ΟΠΑΠ μέσω του νέου μας γηπέδου, της OPAP ARENA, αποδεικνύει ότι η επιτυχημένη συνεργασία μας εξελίσσεται και ισχυροποιείται. Η οικογένεια της ΑΕΚ ευχαριστεί τον ΟΠΑΠ για τη στήριξη. Είμαστε βέβαιοι πως μαζί θα πανηγυρίσουμε πολλές ακόμη επιτυχίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X