Η ΑΕΚ πούλησε τον Βέρντε με 1,1 εκατ.ευρώ!

ΑΕΚ: Ετσι παίρνει εξτρέμ, ακόμη κι αν δεν φύγει ο Βέρντε
Photo Credits: INTIME

Ο Ντανιέλε Βέρντε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπέτσια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιέλε Βέρντε πουλήθηκε από την ΑΕΚ στην Σπέτσια!

Ολοκληρώθηκε έπειτα από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην Σπέτσια. Ο Ιταλός εξτρέμ πωλήθηκε έναντι 1,1 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Ο Βέρντε μάλιστα βρίσκεται ήδη στα γραφεία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στα ταμεία των κιτρινόμαυρων θα μπουν 300.000 ευρώ από το ενοίκιο για τον Βέρντε για ένα χρόνο, ενώ υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 800.000 ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Συνολικά θα μπει στα ταμεία του Δικεφάλου το ποσό του 1.100.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε, πως είχε προηγηθεί πρόταση της Σπέτσια για τον δανεισμό του 24χρονου εξτρέμ από την ΑΕΚ με υποχρεωτική οψιόν κοντά στις 700.000 ευρώ. Μια πρόταση που δεν ικανοποιούσε τους κιτρινόμαυρους που επιθυμούν την πώληση του Βέρντε και όχι τον δανεισμό του.

Ενώ και στη συνέχεια η Σπέτσια κατέθεσε νέα πρόταση ύψους, 800.000 ευρώ. Πρόταση που επίσης δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Εν τέλει οι Ιταλοί επανήλθαν προσφέροντας στη Ενωση περίπου 1,1 εκατ. ευρώ. Και έτσι έκλεισε οριστικά το deal!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X