«Τάπα» Κλάτενμπεργκ στην προπαγάνδα: Κανένα πέναλτι στο χέρι Ινσούα στη φάση με Τσιντώτα! (VIDEO)

«Τάπα» Κλάτενμπεργκ στην προπαγάνδα: Κανένα πέναλτι στο χέρι Ινσούα στη φάση με Τσιντώτα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αγγλος Αρχιδιαιτητής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για τη φάση στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ προχώρησε στην ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων της 2ης αγωνιστικής της Super League και φυσικά και τις φάσεις από το Παναιτωλικός-ΑΕΚ.

Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής έβαλε στη… θέση τους όλους αυτούς που βγήκαν και είπαν ότι η φάση του Ινσούα, που ακούμπησε την μπάλα με το χέρι μετά την απόκρουση του Τσιντώτα μετά το πέναλτι του Παναιτωλικού είναι χέρι και πέναλτι!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αγγλος αρχιδιαιτητής ανέφερε:

«Στο 73ο λεπτό συμβαίνει μια ασυνήθιστη περίπτωση, όταν μετά την απώλεια ενός πέναλτι από την ομάδα του Παναιτωλικού, ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (σ.σ. Ινσούα) στον πανηγυρισμό του τερματοφύλακά του, κατά λάθος αγγίζει την μπάλα με το χέρι. Η ΚΕΔ στηρίζει πλήρως την απόφαση του διαιτητή για συνέχεια του παιχνιδιού, καθώς πρόκειται για τυχαίο παίξιμο της μπάλας με το χέρι στον πανηγυρισμό του αμυνόμενου με τον τερματοφύλακά του. Οι κανόνες του ποδοσφαίρου σε παράπτωμα όταν ποδοσφαιριστής αγγίζει με πρόθεση την μπάλα με το χέρι του, συμπεριλαμβανόμενης της κίνησης του χεριού προς την μπάλα και η ΚΕΔ δεν θεωρεί ότι αυτή η ενέργεια έγινε με πρόθεση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X