Σκέφτεται την επιστροφή στην Ευρώπη ο Ντάνι Άλβες

Σκέφτεται την επιστροφή στην Ευρώπη ο Ντάνι Άλβες
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος να βρει ομάδα στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του είναι ο Ντάνι Άλβες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να βρει ομάδα στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του είναι ο Ντάνι Άλβες.

Πολλοί πίστεψαν ότι 37χρονος ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα αποφάσιζε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση αφού γύρισε στην πατρίδα του πέρυσι το καλοκαίρι για να παίξει στη Σάο Πάουλο, αλλά αυτό μάλλον δεν θα συμβεί άμεσα. Δημοσιεύματα στην Βραζιλία αναφέρουν πως ο Αλβες θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο έμπειρος άσος έχει συμβόλαιο με την Σάο Πάουλο μέχρι το 2022, όμως η πορεία της ομάδας (είναι στην τρίτη θέση με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες) και η έντονη κριτική που δεχεται από τους φιλάθλους για την συμπεριφορά του μέσα κι έξω από το γήπεδο, φαίνεται να τον οδηγούν στον δρόμο της επιστροφής στην «γηραιά ήπειρο».

Με εξαιρετική καριέρα σε Μπαϊα (2001-02), Σεβίλη (2002-08), Μπαρτσελόνα (2008-16), Γιουβέντους (2016-17) και Παρί (2017-19), ο Αλβες είναι ο κορυφαίος… τροπαιοσυλλέκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 41 (!) τρόπαια. Και μετά την Ιταλία, την Ισπανία και την Γαλλία, ο 37χρονος άσος δεν έκρυψε ποτέ, ότι θα ήθελε να αγωνισθεί και στην Premier League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X