Βέρντε: Νέα πρόταση 800.000 ευρώ για αγορά από την Σπέτσια!

Βέρντε: Νέα πρόταση 800.000 ευρώ για αγορά από την Σπέτσια!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Σπέτσια για τον Ντανιέλε Βέρντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «σίριαλ» με πρωταγωνιστές την ΑΕΚ, τον Ντανιέλε Βέρντε και την Σπέτσια συνεχίζεται!

Στα νέα… επεισόδια, σύμφωνα με πληροφορίες του Enwsi.gr, η ομάδα του ανέβηκε στην Serie A για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει καταθέσει νέα πρόταση στην Ενωση για την αγορά του Ιταλού ακραίου επιθετικού με 800.000 ευρώ. Από την μεριά του, ο Δικέφαλος επιθυμεί ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Βέρντε. Ως εκ τούτου, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζεται.

Υπενθυμίζουμε, πως είχε προηγηθεί πρόταση της Σπέτσια για τον δανεισμό του 24χρονου εξτρέμ από την ΑΕΚ με υποχρεωτική οψιόν κοντά στις 700.000 ευρώ. Μια πρόταση που δεν ικανοποιούσε τους κιτρινόμαυρους που επιθυμούν την πώληση του Βέρντε και όχι τον δανεισμό του.

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας και αποστολών ο Βέρντε

Στο μεταξύ, ο Ντανιέλε Βέρντε ήταν εκτός αποστολής από το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το περασμένο Σάββατο εξαιτίας της υπόθεσης με την Σπέτσια. Ενώ, όπως έγινε γνωστό χθες, ο Ιταλός επιθετικός θα βγει από την ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για το ματς με την Σεντ Γκάλεν και στη θέση του θα μπει ο Μπράιτ Ενομπακάρε που επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να προσφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X