Μπορεί και τοπικό ο Πανιώνιος!

Μπορεί και τοπικό ο Πανιώνιος!

Αναμένονται εξελίξεις σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το 1940, όταν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου δραστηριοποιήθηκε ξανά με αφορμή την ανέγερση του σταδίου στη Νέα Σμύρνη, η σημερινή ημέρα είναι η πιο κρίσιμη.

Δεν είναι τόσο η αδυναμία συμμετοχής στη Super League 2, η οποία φάνταζε αναπόφευκτη από το Σάββατο, όσο η αβεβαιότητα για το αν θα μπορέσει ο Πανιώνιος να αγωνιστεί έστω και στη Γ’ Εθνική (παλιά Δ’), η οποία έχει πραγματοποιήσει την κλήρωσή της και είναι έτοιμη να αρχίσει το πρωτάθλημά της.

Αυτό ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ υπό τον Νίκο Ζαμάνη, με τη συμμετοχή του εξωδιοικητικού, Κυριάκου Σκούρα, εκπροσώπων των φιλάθλων και του προέδρου του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Αρη Μισαηλίδη. Και σήμερα στις 18:30 ο Ζαμάνης θα προβεί στις τελικές ανακοινώσεις.

Ακόμα κι αν έχει μεσολαβήσει κάποιο θαύμα και οι εξελίξεις είναι θετικές, ο Πανιώνιος θα αρχίσει από το μηδέν τη συγκρότηση ρόστερ, μια και χθες χάθηκε οριστικά και ο Λυμπεράκης με προσφυγή. Το τοπικό φαντάζει μια σοβαρή πιθανότητα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X