Μαγεία ο Ουγκάλντε- Ακόμα «ψάχνει» τη μπάλα ο Τσιλιμπάρης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μαγεία ο Ουγκάλντε- Ακόμα «ψάχνει» τη μπάλα ο Τσιλιμπάρης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το γκολ που πέτυχε ο Ισπανός και άφησε ...άγαλμα τον Τσιλιμπάρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίστιαν Ουγκάλντε έδειξε ένα μικρό δείγμα της τεράστιας κλάσης του στο χθεσινό παιχνίδι

Ο Ισπανός ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στη νίκη επί του Ολυμπιακού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που πέτυχε και πέντε γκολ.

Το ένα από αυτά μάλιστα ήταν ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα. Στο 12′  του αγώνα η ΑΕΚ περνάει στην γρήγορη αντεπίθεση η μπάλα φτάνει στον Ουγκάλντε, αυτός παρά το δυνατό μαρκάρισμα από πλάγια θέση σε κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι του να περνάει τη μπάλα πίσω από την πλάτη του. Μια φάση που πραγματικά …χάθηκε η μπάλα με τον Τσιλιμπάρη να μην καταλαβαίνει καν από που του ήρθε.

Δείτε τη φάση σε στιγμιότυπα και θαυμάστε ξανά στο παρακάτω βίντεο την εντυπωσιακή γκολάρα του Ισπανού

Μαγεία ο Ουγκάλντε- Ακόμα «ψάχνει» τη μπάλα ο Τσιλιμπάρης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)Μαγεία ο Ουγκάλντε- Ακόμα «ψάχνει» τη μπάλα ο Τσιλιμπάρης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)Μαγεία ο Ουγκάλντε- Ακόμα «ψάχνει» τη μπάλα ο Τσιλιμπάρης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)Μαγεία ο Ουγκάλντε- Ακόμα «ψάχνει» τη μπάλα ο Τσιλιμπάρης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X