ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης» (ΦΩΤΟ)

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο μικρός Γιάννης από την Κρήτη επισκέφτηκε τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μικρός Γιάννης επισκέφθηκε τα Σπάτα για να δώσει δύναμη στους ανθρώπους της ΑΕΚ!

Πρόκειται για τον μικρό φίλο της Ενωσης που η κιτρινόμαυρη αποστολή τον είχε επισκεφτεί πέρυσι πριν τον αγώνα με το ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ενώ στα πλέι οφ είχαν ανταμώσει ξανά.  Πλέον είναι πολύ καλά στην υγεία του, ολοκλήρωσε τον κύκλο των θεραπειών του στην Αθήνα και κατάφερε σήμερα να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

«Σε θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Σε χρειαζόμαστε κοντά μας. Να μας υποσχεθείς ότι θα ξανάρθεις», του είπε
ο Πέτρος Μάνταλος και ο μικρός με τη σειρά του, ευχήθηκε πρόκριση στην Ελβετία.  Ενώ, ο Βασίλης Δημητριάδης του είπε: «Με εσένα μαζί μας, δεν φοβόμαστε τίποτα».

Πριν την σημερινή προπόνηση, φωτογραφήθηκε με τους παίκτες στο γήπεδο και πήρε τα δώρα που του είχαν ετοιμάσει οι ποδοσφαιριστές.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

Τον γνωρίσαμε στην Κρήτη, μας είχε υποσχεθεί ότι θα έρθει να μας βρει στα Σπάτα! Ο δικός μας Γιάννης, θριαμβευτής στη δική του μάχη, εκπλήρωσε σήμερα την υπόσχεσή του για να ευχηθεί στην αγαπημένη του ομάδα καλή επιτυχία και πρόκριση στην Ελβετία! «Γιάννη, σε θελουμε δίπλα μας, σε περιμένουμε και πάλι εδώ» του είπε ο αρχηγός!
Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης!
Για πάντα δίπλα μας!

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης» (ΦΩΤΟ) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης» (ΦΩΤΟ) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης» (ΦΩΤΟ) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης» (ΦΩΤΟ) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης» (ΦΩΤΟ) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης» (ΦΩΤΟ) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης» (ΦΩΤΟ)

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X