Εξαντλήθηκε η πρώτη παρτίδα PS5 για την ελληνική αγορά

Εξαντλήθηκε η πρώτη παρτίδα PS5 για την ελληνική αγορά

Η πρώτη παρτίδα των PS5 που είχαν υπολογιστεί για την ελληνική αγορά εξαντλήθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη παρτίδα των PS5 που είχαν υπολογιστεί για την ελληνική αγορά εξαντλήθηκε. Τι ισχύει αυτή τη στιγμή και τι θα ακολουθήσει; Οι πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε ήδη μιλούν για εξάντληση των αποθεμάτων που είχε το επίσημο κανάλι διανομής για την πρώτη ημέρα και πλέον αναμένονται τα επόμενα.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως όσοι δεν έχουν κάνει ήδη τη διαδικασία, δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους την κονσόλα στις 19/11. Ήδη οι αλυσίδες έχουν αναρτήσει στις σελίδες τους αναφορά πως όλες οι παραγγελίες που θα δέχονται από εδώ και στο εξής θα εξυπηρετηθούν αργότερα. Τι ισχύει τώρα εδώ; Οι πληροφορίες που είχαμε μιλούν για δύο ακόμη παρτίδες κάποιων (λίγων) κομματιών που θα έρθουν μέχρι τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα και οι οποίες θα κινηθούν κι αυτές προς εξυπηρέτηση των προ-παραγγελιών. Εκτίμηση της αγοράς είναι πως το PS5 θα μπει στο ράφι κάπου μέσα στον Ιανουάριο. Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X