«Μαϊμού» και το ρεκόρ του νεότερου παίκτη για τον ΠΑΟΚ

«Μαϊμού» και το ρεκόρ του νεότερου παίκτη για τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στον ΠΑΟΚ βιάστηκαν να πανηγυρίσουν όμως... η αλήθεια είναι διαφορετική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γκέλαρε με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, όμως οι «ασπρόμαυροι» πανηγύρισαν για το ρεκόρ που έσπασε (;) ο νεαρός Γιώργος Κούτσιας.

Ο Κούτσιας μπήκε στο γήπεδο στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και σύμφωνα με όσα έγραψαν πολλά ΜΜΕ έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 10 ημερών.

Οπως έγραψαν ο Κούτσιας έσπασε το ρεκόρ του θρύλου της ΑΕΚ, Θωμά Μαύρου, που είχε κάνει ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών, 8 μηνών και 17 ημερών.

Η αλήθεια όμως… εκθέτει

Ισως η βιασύνη του να γράψουν ένα θριαμβευτικό άρθρο για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να οδήγησε στο να μην ψάξουν ιδιαιτέρως ποιος και πότε έκανε το ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Θωμάς Μαύρος έπαιξε σε ηλικία 16 χρόνων, 3 μηνών και 20 ημερών στον αγώνα Πανιώνιος-Προοδευτική που έγινε στις 20/9/1970.

Ο – τότε – παίκτης του Πανιωνίου μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα γράφοντας ιστορία, κάνοντας ένα ρεκόρ το οποίο κρατάει μέχρι και σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X