Νίκησε τον Λεβαδειακό σε φιλικό αλλά προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός

Νίκησε τον Λεβαδειακό σε φιλικό αλλά προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό με 1-0,

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό με 1-0, στο φιλικό του «Ελ Πάσο», χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο Κουρμπέλης και μετουσίωσε σε γκολ ο Μακέντα στο 59’.

Στο πρώτο 45λεπτο οι «πράσινοι» ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι κακοί δημιουργικά, έχοντας για κορυφαίο παίκτη τους τον Κουρμπέλη ενώ δέχτηκαν και κάποιες φάσεις στην άμυνα τους, από τους εξαιρετικά οργανωμένους στα μετόπισθεν φιλοξενούμενους!

Στο δεύτερο ημίχρονο και χάρη στην παρουσία του Μακέντα ο Παναθηναϊκός «ανέβασε στροφές», χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει… σωρεία ευκαιριών, μέχρι τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και τις προσπάθειες του Χατζηγιοβάνη.

Επιβεβαιώνοντας πως ακόμα χρειάζεται δουλειά για να «λυθούν» τα πόδια των παικτών του και να βγουν οι απαραίτητοι αυτοματισμοί που θα οδηγήσουν σε φάσεις και κατ’ επέκταση περισσότερα γκολ στα επίσημα ματς…

Στα θετικά για τον Ντάνι Πογιάτος, ο αρκετός χρόνος συμμετοχής που πήραν οι Αϊτόρ, Σένκεφελντ και Σάντσες, προκειμένου να βρουν ρυθμό, ενόψει της συνέχειας και της ενσωμάτωσής τους στην ομάδα.

Αλλά και το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός έπαιξε ως επί το πλείστον όπως αναμένεται να αγωνιστούν και οι περισσότεροι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού ίσως βοηθήσει τον Ισπανό τεχνικό στην καλύτερη «ανάγνωση» των όσων δεν έκαναν οι παίκτες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X