Κι όμως, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στο Αγρίνιο (VIDEO)

Κι όμως, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στο Αγρίνιο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας δείχνει με στοιχεία τη μεγάλη αλήθεια για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη εις βάρος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε από το Αγρίνιο καθώς πήρε μία πεντακάθαρη νίκη με 2-0 επί τους Παναιτωλικού, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στη Super League.

Προφανώς και μία νίκη επί του Παναιτωλικού δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για την ΑΕΚ, αλλά αποκτά ιδιαίτερη σημασία από τη στιγμή που ήταν στην πρεμιέρα έπειτα από την αποτυχία του Κυπέλλου και κυρίως κόντρα σε μία εχθρική διαιτησία του Ζαχαριάδη.

Οι περισσότεροι εστίασαν στις πολλές και αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες που μοίρασε ο θαμώνας της Τούμπας σε παίκτες της ΑΕΚ από το 20λεπτο. Τα δύο από τα τρία στόπερ της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα ήταν κιτρινισμένα.

Η σπέκουλα και η αλήθεια

Ως συνήθως, η επόμενη μέρα είχε μπόλικη σπέκουλα από το λιμάνι άρχισαν να βγάζουν πάλι τη λατέρνα και ανακαλύπτουν πως η ΑΕΚ δήθεν ευνοήθηκε στο Αγρίνιο. Αρθρα επί άρθρων που επιχειρούν να δείξουν ότι ΑΕΚ ευνοήθηκε στη φάση του πέναλτι επειδή τάχα μου Ινσούα έπιασε την μπάλα την ώρα που πανηγύριζε μαζί με τον Τσιντώτα την απόκρουση του πέναλτι.

Αρκεί βέβαια να δει κάποιος πιο καλά το βίντεο με τα highlights της αναμέτρησης. Όπως σας παρουσιάζουμε σήμερα για να καταλάβει πως ούτε καν πέναλτι δεν υπήρχε στο Αγρίνιο αν δει κάποιος με ηρεμία το μαρκάρισμα του Τσιγκρίνσκι στον Ντίαζ θα δει καθαρά πως ο Ουκρανός αμυντικός παίρνει μόνο την μπάλα και ο επιθετικός του Παναιτωλικού πέφτει μόνος του και κερδίζει το πέναλτι από τον Ζαχαριάδη.

Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε το βίντεο και ειδικά στο 02:34

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X