Μόγια στο enwsi.gr: «Να αποκτήσουμε από την αρχή το πλεονέκτημα»  

ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 19:00 στο πρώτο... πάρτι της χρονιάς στο χάντμπολ!
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Ισπανός παίκτης της ΑΕΚ για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νάτσο Μόγια αποτελεί και φέτος ένα από τα βασικά στελέχη της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός που θα φοράει για δεύτερη σερί χρονιά την φανέλα του «Δικεφάλου» δηλώνει πεπεισμένος πως η φετινή ΑΕΚ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στο enwsi.gr χαρακτήρισε σημερινό ματς το πιο δύσκολο γιατί προέρχεται από μια μακρά διακοπή και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της: «Περιμέναμε πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι. Μετά και την περσινή διακοπή απείχαμε για αρκετό καιρό από το γήπεδο και πλέον είμαστε έτοιμοι για μια νέα δυνατή χρονιά. Η ομάδα είναι ακόμα πιο ενισχυμένη από πέρυσι και όλοι θέλουμε να το δείξουμε αυτό και στο γήπεδο. Κατά την άποψη μου το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο. Έχουμε πολύ καιρό να δώσουμε επίσημο παιχνίδι και είναι το πρώτο της νέας σεζόν απέναντι στον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας αλλά χωρίς την παρουσία των φιλάθλων μας. Για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι»

Όσο για το φετινό πρωτάθλημα τόνισε: «Πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα που μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα φέτος και σήμερα θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για να πάρουμε το πλεονέκτημα στο νέο πρωτάθλημα από την αρχή. Είμαι σίγουρος ότι όλη η ομάδα θα δώσει το καλύτερο για να πετύχουμε φέτος τους στόχους που έχουμε θέσει για να οδηγήσουμε την ΑΕΚ στους τίτλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X