Σεντ Γκάλεν: Νίκησε τη Σιόν πριν το ματς με την ΑΕΚ (VIDEO)

Σεντ Γκάλεν: Νίκησε τη Σιόν πριν το ματς με την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Πέμπτη τη Σεντ Γκάλεν για το Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το δεξί μπήκε στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της η Σεντ Γκάλεν.

Η ομάδα που η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League επικράτησε 1-0 της Σιόν στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελβετίας. Όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ, το «τρίποντο» δεν ήρθε άνετα για την ομάδα του Σάιντλερ, που πέτυχε το μοναδικό της τέρμα στο 38’. Ο Φαζλιτζί σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι απέναντι σε ανυπεράσπιστη εστία, έπειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Κιντιλά που «έβγαλε» με δυσκολία ο Φικεντσχέρ.

Μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα του Φάμπιο Γκρόσο είχε απειλήσει μια φορά τους γηπεδούχους με τον Κάσα στο 16’, ενώ λίγο μετά έφτασε κοντά στο γκολ η Σεν Γκάλεν με τον Κιντιγιά. Ο Ντιέ απείλησε με φάουλ για το 1-1, αλλά έδιωξε ο Ατί Ζιγκί.

Ο Αμπντελαουί άφησε με δέκα παίκτες τη Σιόν στο 58’, αφού έκοψε αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 στο 88’ με τον Εντόι να αστοχεί από θέση βολής.

Σεν Γκάλεν: Ατί Ζιγκί, Μουχάιμ, Στεργίου, Κραουτσί, Κιντιγιά, Στίλχαρτ (77’ Σταουμπλί), Φαζλίγι, Ντουά (46’ Ρουίθ), Γκέρτλερ, Ριμπέιρο (46’ Καμπερί), Γκιγιεμενό (69’ Γουάν)

Σιόν: Φικέντσερ, Μάρτιτς, Αμπντελαουί, Ιαπικίνο, Καμπάσι (12’ Κάσα), Ντιέ, Γκργκιτς, Μπαλτάζαρ (60’ Ρουίς), Εντόι, Κάρλεν (60’ Ιταϊτίνγκα), Λουάν (80’ Ουλντρίκις)

Δείτε το γκολ που σημείωσε η Σεντ Γκάλεν:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X