Ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν
Photo Credits: INTIME

Η μεταγραφή του Τιάγκο στην Λίβερπουλ φαίνεται να «σπρώχνει» εκτός ρόστερ τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Τιάγκο στην Λίβερπουλ φαίνεται να «σπρώχνει» εκτός ρόστερ τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, με την Γουλβς να σκέφτεται να κινηθεί για την περίπτωση του Άγγλου διεθνή.

Η Γουλβς πούλησε τον Ζότα στην Λίβερπουλ βάζοντας στα ταμεία της 41 εκατομμύρια λίρες, την ώρα που ο Πορτογάλος επιθετικός υπέγραψε ένα συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Οι «λύκοι» είναι έτοιμοι να ξοδέψουν τα λεφτά που πήραν από τον 23χρονο διεθνή, με τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν να είναι ψηλά στην λίστα της ομάδας. Η άφιξη του Τιάγκο Αλκάνταρα από την Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να μειώσει και άλλο τον χρόνο συμμετοχής του Άγγλου, με την Γουλβς να είναι έτοιμη να το εκμεταλλευτεί.

Η Γουλβς ήδη απέκτησε τον Κι-Γιάνα Χούβερ από τους «κόκκινους», μένει μονάχα να φανεί εάν θα μετακομίσει και ο 27χρονος μέσος στο «Μολινό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X