Ασίστ ο Αραβίδης στη νίκη της Παναχαϊκής

Ασίστ ο Αραβίδης στη νίκη της Παναχαϊκής
Photo Credits: INTIME

Θετικός γι' ακόμα μια φορά ο Αραβίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικό ήταν το πρόσημο σε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, για την Παναχαϊκή που κέρδισε εντός έδρας χθες τον Καραϊσκάκη Άρτας με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους, με κορυφαία την προσπάθεια του Κορέλα στο 62ο λεπτό όπου είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο, βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 0-0. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47’ ο Σταμόπουλος έκανε την ασίστ, ο Αραβίδης άφησε με ωραία προσποίηση στον Κουσκουνά, που με σουτ έγραψε το 1-0. Το τελικό 2-0, ήρθε στο 49’ με τον Αραβίδη να δίνει στον Σταμόπουλο και τον τελευταίο να μην αστοχεί διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Πάνος, Σταμόπουλος, Λαρέα, Μαρκοπουλιώτης, Μουστακόπουλος Τσερούτι, Ανάκογλου, Κουσκουνάς, Αραβίδης, Μασούρας. Έπαιξαν και οι Σούλης, Μπάτροβιτς, Παπαδόπουλος, Πατάπης, Σκεπετάρης, Παπαχρονόπουλος.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ: Σοϊλεμέζογλου, Παπανίκου, Τάμπας, Γιαννιώτης, Φαν Ίπερεν, Ναζίμ, Τσούτσης, Χατζηδίμπας, Μαραθωνίτης, Νταλακούρας, Γαλεάδης. Έπαιξαν και οι Κορέλας, Ρεμπάγκουκα, Μπουργάνης, Δεινόπαππας, Δερμιτζάκης, Φετεινίδης, Ενγκομπά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X