Γκουαρδιόλα: «Τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο εκτός δράσης ο Αγουέρο»

Η Premier League μοίρασε 2.5 δις λίρες
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σέρχιο Αγουέρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σέρχιο Αγουέρο τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη, σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό.

Ο Κουν Αγουέρο, στο ματς με την Μπέρνλι, τον Ιούνιο είχε αποχωρήσει τραυματίας από το γήπεδο, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε νιώσει. Οπως, φάνηκε από τα αποτελέσματα η ζημιά για τον Αργεντινό επιθετικό, ήταν αρκετά μεγάλη καθώς το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

Ετσι, από τότε δεν έχει προπονηθεί ξανά με την ομάδα κι αυτό ίσως του κοστίσει, χάνοντας τους δύο πρώτους μήνες της σεζόν της Premier League. Ο Γκουαρδιόλα από την πλευρά του τόνισε πως μέχρι τον Νοέμβριο είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αγουέρο…

«Γνωρίζαμε ότι ο τραυματισμός ήταν δύσκολος. Δεν έχει κάνει ακόμα μια προπόνηση μαζί μας και ο Σέρχιο δεν είναι τύπος που ξαναβρεί τη φυσική του κατάσταση γρήγορα. Έμεινε για πολύ καιρό εκτός, οπότε ίσως σε έναν ή δύο μήνες να είναι έτοιμος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X