Κλοπ: «Η άφιξη του Τιάγκο δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στο μέλλον κανενός»

Κλοπ: «Η άφιξη του Τιάγκο δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στο μέλλον κανενός»
Photo Credits: INTIME

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι πλέον ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος στα σενάρια περί φυγής του Τζίμι Βαινάλντουμ από την Λίβερπουλ έσπευσε να βάλει με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ. Παίκτης της Λίβερπουλ είναι πλέον ο Τιάγκο Αλκάνταρα, την απόκτηση του οποίου επιθυμούσε διακαώς από την αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή, σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως η μεταγραφή αυτή δεν θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σε κανέναν παίκτη με τον ίδιο να εννοεί τον Τζίμι Βαϊνάλντουμ.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος, από το γεγονός ότι πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ολλανδό άσο της πρωταθλήτριας Αγγλίας να συνεχίζει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν.

Ωστόσο ο παίκτης απέρριψε την πρόταση των «μπλαουγκράνα», καθώς πρότιμησε να παραμείνει στο δυναμικό των «κόκκινων». «Η άφιξη του Τιάγκο δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στο μέλλον κανενός» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ατάκα του ο Γερμανός κόουτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X